Hoppenbrouwers interieur en Design             A: Robijnring 52   5629GK   Eindhoven   T: 040-8441745   M: 06-28243206 E: info@Hoppenbrouwers-interieur.nl
 
Hopenbrouwers interieur en Design is een relatief (10 jaar) jong bedrijf met ruime ervaring op het gebied van interieur ontwikkeling. Wij bedienen klanten in binnen en buitenland en werken zowel voor particulieren als de zakelijke markt. De kracht van onze onderneming is het onwikkelen van bijzondere interieur ontwerpen in samenwerking met onze opdrachtgevers.
Wij intergreren creativiteit en kennis en zo weten wij steeds weer nieuwe en verassende oplossingen te bedenken voor elk budget.
Wij begeleiden u persoonlijk en luisteren naar uw behoeftes en wensen.
Verstand van materialen, ervaring, vakmanschap, gevoel voor kleur en sfeer, en oog voor detail, zorgen dat uw project een succes wordt.

Hoppenbrouwers interieur en Design staat garant voor totaal projecten:
Wij voorzien u van advies. Voorts kunnen wij u helpen bij restauratie of renovatie, verbouwing of totale afbouw of nieuwbouw.
Ook bij eventuele aankoop van een opject kunnen wij u begleiden.
Van ontwerp, uitvoering en inrichting, tot aan stofering kan u bij ons terecht.

Bij een goed ontwerp staan praktische kennis en ervaring met diverse materialen voorop, om tot een uniek design te komen. Zoekt u dit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.